Informatie over handverzorging, nagels en nagelstyling

Prachtige handen en nagels vertellen veel over uzelf en zijn uw visitekaartje.

Een handverzorging met een SpaManicure® eenmaal per maand kan al wonderen verrichten. Nagelstudio TepTep maakt gebruik van o.a de beste acrylnagel producten van Creative Nail Design®. Veilig voor u om te dragen en veilig door ons aan te brengen.

Ook kunt bij ons kiezen voor gelnagels van het IBD® systeem of voor een natuurlijke versteviging van de al lange nagels d.m.v. het EZ-Flow Fiberglas systeem. Wij volgen altijd de laatste trends op nagelgebied.

ribbelnagelsDe behandeling stemmen wij af op de individuele klant. Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn uw wensen.? Een nabehandeling om de twee tot drie weken en geeft u altijd goed verzorgende nagels. Ook het corrigeren van afgebeten nagels, nagels die omhoog of omlaag groeien, ribbelnagels, scheve of misvormde nagels, behoort tot de mogelijkheden. Bij deze probleemnagels moet wel worden uitgegaan van minimaal één nabehandeling per twee weken.

De verzorging thuis is minimaal. Nagelriemen en nagels 2x daags inmasseren met SolarOil®, om ze in goede conditie te houden.

Als u wel kunstnagels wilt maar twijfelt, kunt u door ons altijd een gratis proefnagel laten aanbrengen. Zonder dat het u iets kost kunt u toch bekijken of het u bevalt.

Wij staan voor het behoud van de natuurlijke nagel. Om bijvoorbeeld te voorkomen dat de nagels worden beschadigd gebruiken wij geen frees, maar worden de nagels met de hand gevijld.

Ter voorkoming van infectie zorgen wij voor een optimale werkomgeving, waarbij iedere klant een eigen nagelset krijgt. Alleen op deze wijze kunnen wij voorkomen dat u schimmelnagels of een andere infectie krijgt.